آموزش طرز تهیه بابا غنوش غذای لبنانی بسیار خوشمزه و خانگی

آموزش آشپزی و طرز تهیه بابا غنوش لبنانی خوشمزه و خانگی
- بادمجان :•: یک کیلو
- ارده :•: دو قاشق غ
- لیموترش :•: یک عدد
- جعفری خرد شده :•: یک قاشق غ
- سیر :•: چهار حبه
- نمک و فلفل :•: به مقدار کافی


آشپزی و دستور تهیه بابا غنوش خوشمزه لبنانی در منزل
- برای تهیه بابا غنوش ابتدا بادمجان ها را تمیز کنید و با یک چنگال چند قسمت بادمجان ها را سوراخ کنید و با پوست داخل فر بگذارید تا تنوری شود.
- سپس سیر را داخل یک فویل بپیچید و در فر قرار دهید تا کمی پخته شود.
- اکنون بادمجان ها را از فر بیرون بکشید، سپس پوست بادمجان ها را بکنید و به همراه سیر پخته شده کاملا له کنید.
- در آخر ارده، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بابا غنوش را در یک ظرف بریزید و با جعفری و لیموترش تزیین کنید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آموزش طرز تهیه بابا غنوش غذای لبنانی بسیار خوشمزه و خانگی
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0